Relatiebegeleiding - Praktijk Eigenwijs
16121
page-template-default,page,page-id-16121,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Relatiebegeleiding

Klavertje vier

Afhankelijk van de hulpvraag verken ik met ouders, kind of jongere de aanpak.

Dit kan leiden tot de individuele begeleiding van het kind of de jongere, met een zorgvuldige terugkoppeling.
Ook kan de situatie leiden tot keuze voor ouderbegeleiding, of coaching van één van de ouders.

In een aantal gevallen kan de keuze liggen bij het begeleiden van het hele gezin in de vorm van systemische begeleiding als gezinstherapie.

Mijn naam is Marlies en ik ben 44 jaar.

In verband met onze echtscheiding kwamen wij bij Linda voor ouderbegeleiding. Wij wilden namelijk onze dochters van 8 en 10 jaar zo goed mogelijk door deze verdrietige periode heen loodsen.  Onder begeleiding van Linda zijn wij als ouders keihard aan het werk gegaan. Maar ook  individueel. Wij hebben veel meer begrip gekregen voor elkaar. De scheiding is van de baan.

Met Linda heb ik verder gekeken naar wat mijn talenten zijn en hoe ik reageer en handel. Hierdoor leer ik waar vooral mijn kracht ligt en waar minder. Hier heb ik profijt van in alle opzichten: als persoon, als moeder, echtgenote, en als onderneemster. Ik heb meer zelfvertrouwen en ben meer ontspannen.

Ik vind Linda erg goed in haar zorgvuldige begeleiding. Haar doel is om een ieder in zijn kracht te laten komen. Bij ons hele gezin is dat met succes gelukt!