Ouderbegeleiding - Praktijk Eigenwijs
16119
page-template-default,page,page-id-16119,page-child,parent-pageid-16115,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Ouderbegeleiding

Zwanen Ouders

Wanneer je als ouder ongerust, verdrietig, geïrriteerd of onzeker wordt rondom de situatie van je kind, kan het fijn zijn om even te overleggen of ondersteuning te krijgen.

Ouderbegeleiding kan ook gaan over datgene wat je als ouder raakt in je eigen reactie op het gedrag van je kind.
Zoals bijvoorbeeld vaak conflicten in huis, een kind dat zich niet aan de regels houdt of je teleurgesteld voelen over bepaald gedrag van je kind.

De afgelopen jaren ontwikkelde Linda de methode “Want jij maakt het verschil!”. Centraal hierbij staat het proces waarbij, naast begeleiding van de jongere, begeleiding van één of beide ouders parallel loopt. Binnen dit parallelproces staan de mogelijkheden van ieder centraal en wordt gekeken naar de hulpvraag op een oplossingsgerichte manier. Probleem wordt verkend evenals het signaalgedrag en de functie daarvan, zodat zicht komt op de mogelijkheden en de keuze(s).

Mijn naam is Marlies en ik ben 44 jaar.

In verband met onze echtscheiding kwamen wij bij Linda voor ouderbegeleiding. Wij wilden namelijk onze dochters van 8 en 10 jaar zo goed mogelijk door deze verdrietige periode heen loodsen.  Onder begeleiding van Linda zijn wij als ouders keihard aan het werk gegaan. Maar ook  individueel. Wij hebben veel meer begrip gekregen voor elkaar. De scheiding is van de baan.

Met Linda heb ik verder gekeken naar wat mijn talenten zijn en hoe ik reageer en handel. Hierdoor leer ik waar vooral mijn kracht ligt en waar minder. Hier heb ik profijt van in alle opzichten: als persoon, als moeder, echtgenote, en als onderneemster. Ik heb meer zelfvertrouwen en ben meer ontspannen.

Ik vind Linda erg goed in haar zorgvuldige begeleiding. Haar doel is om een ieder in zijn kracht te laten komen. Bij ons hele gezin is dat met succes gelukt!