18 jaar of ouder? - Praktijk Eigenwijs
16113
page-template-default,page,page-id-16113,page-child,parent-pageid-16107,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

18 jaar of ouder?

Op 18 januari 2014 stuurde Romy me onderstaande tekst voor op m’n site.
Wellicht dat lezen van haar verhaal je op weg kan helpen bij het maken van je keuze.

‘Stukje voor op de site’ van Romy, 24 jaar

” Drie maanden geleden heb ik, op aanraden van mijn moeder contact gezocht met Linda. Na een relatiebreuk vond ik het tijd om mijzelf eens bij kop en kont te pakken en aan mijzelf te gaan werken. Eigenlijk begon het alleen maar met de vraag: “Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe en (hoe) kan ik die veranderen?” 

De sessies bij Linda hebben bijgedragen aan hoe ik naar mijzelf kijk. 

Linda houdt je een spiegel voor en met behulp van haar zeer uitgebreide kennis geeft ze je inzichten in je eigen handelen. Dit kan zo verhelderend werken dat ik het graag omschrijf als fysiotherapie voor je geest. Bij Linda heb ik met veel plezier hard gewerkt aan mijzelf en met resultaat. Ik sta sterker in het leven en kan met een andere blik naar mijzelf kijken. Linda is niet alleen kindertherapeute maar kan ook (jong)volwassen helpen om zichzelf te ontwikkelen. Bij Linda kan je jezelf zijn en is alles gericht op een veilige omgeving, niets zal gaan zonder overleg en zonder je toestemming. 

Je hoeft niet eens een heel groot ‘probleem’ te hebben om bij Linda successen te boeken. 

Gewoon werken aan jezelf kan grote veranderingen teweeg brengen. 

Ik ben heel blij dat ik nu, op mijn 24e deze inzichten heb mogen krijgen en hier misschien wel de rest van mij leven profijt van heb. 

Linda, ga zo door je bent een heerlijk mens! “

Praktijk Eigenwijs - Jonge Man