Ben je 12 t/m 18 jaar? - Praktijk Eigenwijs
16111
page-template-default,page,page-id-16111,page-child,parent-pageid-16107,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Ben je 12 t/m 18 jaar?

Soms komen jongeren bij me omdat hun ouder(s) dat een goed idee vinden. Ik vind het belangrijk om te vertellen dat ik alleen met jou ga werken als jij het ook een goed idee vindt. Je mag dus niet gestuurd worden, maar handig is het om te komen kennismaken om zelf te onderzoeken of het misschien iets voor je is!

Zit je misschien ergens mee of heb je er last van dat je ouder(s) of leerkracht steeds maar blijven zeuren tegen je over waar zij mee zitten?! Heb je een wens om iets te leren wat nu even niet zo goed lukt? Bijvoorbeeld vrienden maken, praten met anderen of je concentreren op je schoolwerk?

Ben je soms bang, alleen of verdrietig, ben je vaak boos, heb je ruzie met je ouder(s) of andere mensen? Kom eens kennismaken zodat we kunnen bespreken wat er aan de hand is. Wanneer jij het ziet zitten om een keer te komen dan is het ook heel belangrijk om te weten dat alles wat jij me vertelt geheim is!

Praktijk Eigenwijs - Jongeren