Marco & Hester Lind, Hoofddorp - Praktijk Eigenwijs
16419
page-template-default,page,page-id-16419,page-child,parent-pageid-16415,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Marco & Hester Lind, Hoofddorp

Wij zijn Marco en Hester, ouders van Tessa (9). Vorig jaar (2012) november stikte Tessa bijna in een stukje kip. Tessa was zo bang dat ze in eten zou stikken dat ze eigenlijk niet meer durfde te eten. Wat we ook probeerden, wij konden haar niet helpen. Zo kwamen we bij Linda (Praktijk-Eigenwijs) terecht.

Linda heeft heel veel ervaring met het werken met kinderen (en hun ouders) en dat merk je gelijk. Het is wel zaak dat de ouders betrokken zijn en haar van voldoende informatie voorzien, ook tussen de sessies door. Alleen dan kan Linda op een effectieve manier haar werk doen.

Het initiatief legt ze altijd bij de kinderen. In haar praktijk zijn de kinderen de baas. Linda vraagt wat ze willen doen als ze bij haar komen. Natuurlijk past zij haar technieken toe bij de dingen die het kind kiest om te doen. Alles gaat op een gemoedelijke, vriendelijke manier, waarbij de keuzes steeds door het kind gemaakt dienen te worden.

Het resultaat: Tessa eet weer als de beste en heeft veel meer zelfvertrouwen en dat straalt ze uit. Het is ook in haar schoolprestaties te zien. Ze gaat met sprongen vooruit.

Wij als ouders hebben er ook van geleerd en inmiddels is onze jongste nu ook bij Linda in
behandeling. Wij zijn erg over Praktijk-Eigenwijs en Linda te spreken.

Ga vooral zo door!